✔ EU-krav   ✔Konkurrencedygige priser   ✔Bredt udvalg

Leje af container til jord, skrot og byggeaffald

Hos Veerst Mørtelværk ApS i Vejen nær Esbjerg og Kolding tilbyder vi leje af container til priser fra 15 kroner om dagen + kørsel til både private og erhverv. Du kan benytte leje af container til blandt andet jord, byggeaffald, skrot og større affaldselementer til fordelagtige priser.

Vi tilbyder kranarbejde ved leje af container

​Vi har både åbne og lukkede container, og vi kan også udføre kranarbejde ved containerudlejning i forbindelse med af- eller pålæsningen. Vi kan for eksempel tilbyde af- og pålæsning hen over et stakit, en hæk eller et andet hegn.

Vores containere findes i 5 og 6 meter. Og leje af container koster blot 15 kroner om dagen. Dertil kommer fragt og transport, som starter ved 350 kroner alt efter kilometer og placering. Leje af container kan være til mange formål, men de åbne containere er især velegnede til blandt andet murbrokker, byggeaffald, genaffald og bortkørsel af jord. De lukkede er egnede til for eksempel brændbart affald, isoleringer og plastik. 

Vi kan blandt andet tilbyde containere og kranarbejde i forbindelse med byggeri, anlæg og lignende brancher, og vi kommer også gerne ud med en gummiged. Vi vejleder gerne om, hvad der er bedst for dig.

Kontakt os for at få en pris på containerudlejning

​Du er meget velkommen til at høre mere om dine lejemuligheder og om, hvad vi kan tilbyde inden for containerudlejning og kranarbejde. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på leje af container.

Du kan kontakte os på telefon 75 55 50 45. Eller du kan skrive til os vmv@email.dk.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen og få et gratis tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Veerst Mørtelværk ApS

Lykkegårdsvej 7, Veerst
​6600 Vejen

CVR: 73190428

Kontakt​

Telefon: 75 55 50 45

Mobil: 30 70 08 45

Fax: 75 55 53 45

E-mail: vmv@email.dk 

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07:00 - 16:00

Fredag: 07.00 - 13:00

Ring og aftal tid for afhentning af materialer.

Veerst Mørtelværk ApS
Lykkegårdsvej 7, Veerst
6600 Vejen