✔ EU-krav   ✔Konkurrencedygige priser   ✔Bredt udvalg

Kranarbejde samt kørsel med gummiged

Hos Veerst Mørtelværk ApS udfører vi forskellige former for kranarbejde mange steder i landet såsom i Billund, Kolding og Esbjerg. Vi udfører kranarbejde for mange typer af kunder såsom husejere, entreprenører, anlægsfirmaer og murere samt andre brancher, der har brug for en kran i forbindelse med transport.

Vi tilbyder alt fra containerkørsel til kranarbejde

Vi udfører containerkørsel med åbne og lukkede containere, og derudover tilbyder vi kranarbejde. Det kan ske i forbindelse med levering af sand, sten, grus, granitskærver og støbemix fra vores egen produktion, men det kan naturligvis også være fra andre leverandører. Derudover tilbyder vi kranarbejde i forbindelse med andre materialer inden for byggeri, anlæg og andre brancher.

Kranen gør, at vi kan række ind i for eksempel haver og alle andre steder, hvor du ønsker dine materialer placeret. Det kan for eksempel være hen over et stakit, en hæk eller lignende. Vi kan også levere dine materialer med en gummiged. Vi tilbyder endvidere snerydning med gummiged.

Kontakt os for at høre om krankørsel og transport

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, som du skal have løst, eller hvis du skal have leveret materialer fra os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på kranarbejde og kørsel med gummiged. Desuden besvarer vi gerne spørgsmål og kommer med løsningsforslag til kran- og transportopgaver.

Du kan ringe på telefon 75 55 50 45 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til os på vmv@email.dk.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen og få et gratis tilbud på kranarbejde.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Veerst Mørtelværk ApS

Lykkegårdsvej 7, Veerst
​6600 Vejen

CVR: 73190428

Kontakt​

Telefon: 75 55 50 45

Mobil: 30 70 08 45

Fax: 75 55 53 45

E-mail: vmv@email.dk 

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07:00 - 16:00

Fredag: 07.00 - 13:00

Ring og aftal tid for afhentning af materialer.

Veerst Mørtelværk ApS
Lykkegårdsvej 7, Veerst
6600 Vejen